ALLES IN DE BUURT

Van inspanning tot ontspanning

Hondsrugpark is een pionierende woon- en werkwijk die zo wordt ontworpen dat bewoners en bezoekers er meer dan genoeg om handen hebben.

Of je nu wilt sporten in het nieuw aangelegde stadspark, vrienden wil ontvangen in een lokaal restaurant, of thuis wil ontspannen na een dag werken, Hondsrugpark maakt het allemaal mogelijk.

De nieuwe stadswijk biedt een overvloed aan restaurants, cafés, winkels, sportfaciliteiten en vele andere voorzieningen waar je kunt ontspannen. Pal voor de deur zijn genoeg faciliteiten beschikbaar die bijdragen aan de beleving van een nieuwe stad.

STAY IN TOUCH

Hondsrugpark is dé nieuwe stadswijk in Amsterdam om te wonen, werken en ondernemen. Interesse? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de nieuwe woon- en werkwijk Hondsrugpark.

Eerste filmhuis in Zuidoost

Eerste filmhuis in Zuidoost

Sinds kort is het filmhuis Bijlmerbios gevestigd in het Zandkasteel aan het Bijlmerplein. Deze maand spraken we met Hans Meiboom, oprichter van Bijlmerbios. “We hebben enorme stappen gemaakt. Van openluchtbioscoop onder metrostations Bullewijk en Kraaiennest nu op een...

ArenaFysio en hun motto ‘movement is medicine’

ArenaFysio en hun motto ‘movement is medicine’

Deze week spraken wij met Lennard, een van de eigenaren van ArenaFysio. ArenaFysio is al een tijdje te vinden in Hondsrugpark. Na een flinke groei, verhuisde het bedrijf vorig najaar van de Hogehilweg naar een groter pand aan de Hullenbergweg 250. Hier kan ArenaFysio...

Maak kennis met ArenaGym

Maak kennis met ArenaGym

Sinds een half jaar hebben de bewoners van KARSP in Hondsrugpark geen enkel excuus meer om niet naar de sportschool te gaan.