PARTNERS

PARTNERS

 

Amvest, B-Right Urban Living, Certitudo Capital, COD, de Alliantie, DUQER, Great Grey Investments, Synchroon, Vastint en Wonam vormen samen Stichting Hondsrugpark. Met als doel de realisatie van het Hondsrugpark en tot die tijd zorgen voor een levendige Freezone met evenementen en bezienswaardigheden in de openbare ruimte en in de aanliggende gebouwen.

In het Informatiecentrum op de hoek van de Hondsrugweg en het Bullewijkpad kun je terecht voor een kop koffie en een gesprek met kwartiermaker Chiel Griffioen. Je kunt Chiel bereiken via: kwartiermaker@hondsrugpark.nl.

De partijen die in Hondsrugpark zijn verenigd:

 

Logo van de Alliantie

DE ALLIANTIE ONTWIKKELING

De Alliantie ontwikkeling ontwikkelt, transformeert en renoveert vastgoed; primair voor woningcorporatie de Alliantie, maar ook voor andere partijen.

de-alliantieontwikkeling.nl

AMVEST INVESTMENT MANAGEMENT

Als investment manager van woningbeleggingen voor institutionele beleggers heeft Amvest 816 huurwoningen en 15.000 m² kantoor en voorzieningen in SPOT verworven namens Aegon Nederland.

b-righturbanliving.nl

B-RIGHT URBAN LIVING

Als eigenaar, investeerder, beheerder en ontwikkelaar van vooruitstrevende micro-woonoplossingen in heel Europa investeert B-Right Urban Living in innovatieve oplossingen en worden vooruitstrevende micro-woonoplossingen, waarbij de bewoner centraal staat en de gemeenschap vormgegeven wordt, ontwikkeld.

b-righturbanliving.com

CERTITUDO CAPITAL

Certitudo Capital is een ontwikkelende vastgoedbelegger met zestien posities in het Amstel III-gebied. Certitudo Capital ontwikkelt ruim 18.000 m² hoogstaande en duurzame kantoorruimte en een divers en ruim aanbod van 1.600 woningen en 7.000 m² voorzieningen.
certitudo.com

COD

De development pioneers van COD worden gemotiveerd door kansen, architectonische schoonheid en duurzame kwaliteit, niet geremd door kaders. Of het nou gaat om herontwikkeling van gebieden, woningen, hotels, multifunctionele kantoren of een combinatie daarvan: een plek dient te leven.
cod.nl

DUQER

DUQER is een snelgroeiende vastgoedontwikkelaar/-belegger en initiatiefnemer van diverse vastgoedprojecten in de Randstad, met op dit moment voornamelijk (her)ontwikkelingsprojecten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.
duqer.nl

GREAT GREY INVESTMENTS

Great Gray Investments is een ontwikkelende vastgoedontwikkelaar in Nederland en België met een focus op grootschalige stedelijke ontwikkelingen en complexe gebiedsherontwikkelingen, in en rond de grote steden in beide landen.

greatgreyinvestments.com 

ORANGE CAPITAL PARTNERS

Orange Capital Partners (OCP) is een institutionele belegger in Europees vastgoed. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. OCP ontwikkelt Karsp in Hondsrugpark, met 28 sociale huurwoningen, 164 middenhuur woningen en 82 vrije sector huurwoningen. orangecapitalpartners.nl

 

VASTINT

Vastint is een internationale vastgoedorganisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van grondverwerving, masterplanning, ontwerp bouw, en leasing. Vastint ontwikkelt zowel commercieel als residentieel vastgoed.
vastint.eu/nl

WONAM

Als woningbouworganisatie speelt Wonam in op de groeiende vraag naar middensegmenthuurwoningen in Amsterdam en Utrecht. Woonprojecten blijven na realisatie in eigen beheer, zodat de kwaliteit van de woningen en de omgeving behouden blijft.
wonam.nl