Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Wat zie je over een paar jaar als je van Ikea naar de ArenA zou kunnen vliegen?

Deze animatie geeft je een eerste beeld.

Kleurrijk en energiek met een dynamisch karakter.

Het Huidige, deels verouderde kantorenpark transformeert tot woon – en werkgebouwen in fraaie architectuur en tot 100 meter hoog. Hier komen circa 5.000 woningen, verschillende werkplekken, scholen en alle voorzieningen die het Hondsrugpark tot een levendige stadswijk maken. De nieuwe bewoners – die vanaf 2021 hun intrek nemen – krijgen veel meer dan alleen een comfortabele woning. Ze komen in een buurt met een parkachtige omgeving voor de deur.

WONEN, WERKEN, LEVEN

DE KARSP – HONDSRUGWEG

WONEN IN AMSTERDAM BULLEWIJK

  • 274 woningen
  • 55m² – 80m²
  • Architect: oz architect
  • Start bouw: 2019

We zijn gestart met de bouw van KARSP, twee splinternieuwe woontorens met in totaal 274 woningen met name middenhuur aangevuld met  sociale en vrijesector huurwoningen. Het betreft voornamelijk 2- en 3-kamerappartementen met op de begane grond kantoorruimte.

Ga naar dit project voor meer informatie via: karsp.nl/nl

SPOT – HOGEHILWEG

NIEUW AMSTERDAMS WONEN

  • 1000 woningen
  • 55m² – 80m²
  • Architect: KAAN architecten
  • Start bouw: 2019

Aan de Hogehilweg werkt Revital Investments aan de ontwikkeling van het project SPOT. Dit is straks een gemengde woon én werkwijk met circa 1.000 nieuwe woningen en 20.000 m2 voorzieningen voor naar schatting 2.000 nieuwe bewoners. Het woningaanbod loopt uiteen van studentenwoningen en studio’s tot appartementen in diverse woonoppervlakten.

Ga naar dit project voor meer informatie via: spotamsterdam.nl/

HOEK HULLENBERGWEG – HONDSRUGWEG

  

Op de hoek van de Hullenbergweg en de Hondsrugweg maakt het huidige complex plaats voor aantrekkelijke nieuwbouw, waar wonen en werken in gemixt worden.

Ga naar dit project voor meer informatie via:
vastint.eu/nl/projects/hullenbergweg

 

AMSTEL ONE

 

Certitudo Capital is eigenaar van meerdere locaties in het gebied. De eerste gebouwen waar sloop en nieuwbouw plaatsvindt liggen aan de Hettenheuvelweg 16 en 26. Amstel One is een woningbouwontwikkeling aan de Hettenheuvelweg 16. De verwachte oplevering van de 265 huurwoningen is medio 2022.

Ga naar dit project voor meer informatie via:
certitudo.com/development/

AMSTEL NEXT

 

Aan de Hettenheuvelweg 26 is Certitudo Capital voornemens om 11.000 m2 BVO kantoorruimte te ontwikkelen. De oplevering staat halverwege 2022 gepland. Er is nog geen projectwebsite beschikbaar.

"