Tweede editie Hondsrugpark Cup daverend succes

Nieuws

Donderdag 16 juni was het zover, Stichting Hondsrugpark organiseerde bij Zuidoost United de tweede editie van de Hondsrugparkcup. Dit voetbaltoernooi is twee jaar geleden ontstaan met als doel om bedrijven en organisaties in Zuidoost op een sportieve manier met elkaar kennis te laten maken op de plek waar straks Hondsrugpark verrijst: een nieuwe stadswijk met een enorm stadspark, 5.000 nieuwe woningen en talloze voorzieningen.
Dit jaar deden er maar liefst 28 teams mee en er werd 7 tegen 7 gespeeld met officiële KNVB scheidsrechters.  Het was warm, en door het activeren van de netwerken van Zuidoost City en Stichting Hondsrugpark ook gezellig druk.

Aan het toernooi deed een leuke mix van bedrijven uit Amstel III en organisaties uit Zuidoost mee, zoals de Politie, de Brandweer, het projectteam Amstel III, de HVA (4 teams), de OSB, het ROC, de Kazerne broedplaats, Rochdale en Amvest.

De halve finales waren tussen ‘Voetballen voor Veiligheid’ tegen ‘Arena Fysio’ enerzijds en ‘Plain Amsterdam’ tegen ‘The Extra Mile ‘anderzijds. Het was superspannend en het niveau in de wedstrijden was hoog. In de finale won de jeugd en fitheid van ‘Arena Fysio’ het van de ervaring en routine van ‘The Extra Mile’. De winnaar kreeg een cadeaubon voor Plain Amsterdam en de eeuwige roem met bijbehorende Hondsrugparkcup-wisseltroffee.

We kijken terug op een hele geslaagde dag en willen alle deelnemers, partners, initiatiefnemer Wonam en last but not least Zuidoost United, bedanken voor hun sportieve inzet en bijdragen! Bekijk hier de aftermovie voor een mooie herinnering aan deze geslaagde dag!