A PIONEERING URBAN DEVELOPMENT

De transformatie van het gebied tussen IKEA en de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam Zuidoost is in volle gang. Kantoren maken plaats voor hoge woontorens, moderne werkplekken en voorzieningen. Het gebied wordt groener, veel groener. De Hondsrugweg wordt omgetoverd tot een enorm stadspark met 5.000 nieuwe woningen, deelmobiliteit en talloze voorzieningen. Een ideale plek om vrienden te ontmoeten, te sporten of om gewoon lekker te ontspannen.

BROCHURE  →

INSCHRIJVEN  →

 

A PIONEERING URBAN DEVELOPMENT

The transformation of the area between IKEA and the Johan Cruijff ArenA in Amsterdam Southeast is in full swing. Offices are making way for high-rise residential towers, modern workplaces, and amenities. The area is becoming much greener. The Hondsrugweg is being transformed into a city park with 5,000 new homes, shared mobility, and countless amenities. An ideal place to meet friends, exercise, or simply relax.

BROCHURE  →

REGISTER  →

 

Impressie van Brisk Het gebouw

NU IN VERKOOP: 36 WONINGEN IN BRISK

Stel je eens voor: je eigen betaalbare appartement in BRISK. Een fijne stek waar je alle ruimte hebt om met volle teugen van het leven te genieten. En waar duurzaamheid en comfort vanzelfsprekend zijn.

SPOT: waar alles wat je nodig hebt samenkomt!

SPOT: waar alles wat je nodig hebt samenkomt!

🌟 SPOT: waar alles wat je nodig hebt samenkomt! 🏙️ Met 1.100 woningen, kantoren, winkels, horeca, een kinderdagverblijf én zelfs een fietsenmaker, is er altijd iets te beleven. En goed nieuws: er zijn nog woningen beschikbaar!✨ Benieuwd? 👉 Check www.spotamsterdam.nl...

Ontdek BRISK: bijna energieneutraal wonen in Amsterdam Zuidoost!

Ontdek BRISK: bijna energieneutraal wonen in Amsterdam Zuidoost!

Ontdek BRISK: bijna energieneutraal wonen in Amsterdam Zuidoost! 270 woningen, kantoren, een buurtcentrum en een gezinshuis: dat is BRISK! Gelegen op de hoek van de Hondsrugweg en de Hettenheuvelweg, vlak bij metrostation Bullewijk en op loopafstand van station...

ONTDEK DÉ

NIEUWE STADSWIJK

VAN

AMSTERDAM