Stel je eens voor: je eigen betaalbare appartement in BRISK. Een fijne stek waar je alle ruimte hebt om met volle teugen van het leven te genieten. En waar duurzaamheid en comfort vanzelfsprekend zijn. De verkoop van de eerste 36 appartementen is gestart! Ook de bouw is al in volle gang, dat betekent zekerheid dat jouw appartement er ook daadwerkelijk komt.

Iets voor jou? Neem dan snel een kijkje op de projectwebsite van BRISK en schrijf je snel in. Dat kan tot 25 november 10.00 uur.

De appartementen hebben een ruime woonkamer, badkamer, 1 of 2 slaapkamers, een eigen balkon en zijn gelegen op de 10e tot en met de 15e verdieping. De grootte van de appartementen varieert tussen de 41 en 71 m2. De koopsommen variëren tussen de € 305.000,- (v.o.n.) en € 502.500,- (v.o.n.), inclusief 50 jaar afgekocht erfpacht.

Nieuw appartement met lage energielasten

Een nieuwe woning in BRISK heeft veel voordelen. Je woont in een gloednieuw appartement, wat je naar eigen smaak kunt indelen en inrichten. En, niet onbelangrijk, de energielasten zijn laag. Je woning heeft geen gasaansluiting en beschikt over de nieuwste installaties voor het verwarmen en opwekken van elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte (bij normaal verbruik). Op zowel korte als lange termijn doe je dus een investering die loont, voor jouw portemonnee en voor het milieu!

BRISK

BRISK is een ontwikkeling van Synchroon en bestaat uit vijf gebouwen in verschillende soorten en maten met ruimte voor appartementen, stadswoningen, een woonstudio, kantoorruimte en een parkeergarage. In het midden ligt een aantrekkelijk groen binnengebied; de plek bij uitstek voor gezellige ontmoetingen met medebewoners!

Impressie van Brisk interieur woonkamer Impressie van Brisk interieur eetkamer