Bouw kantoorgebouw van de toekomst gestart

Nieuws

Certitudo Capital ontwikkelt in samenwerking met gemeente Amsterdam Amstel NEXT, een toekomstbestendig high-end kantoorgebouw in Amsterdams nieuwste stadswijk Hondsrugpark aan de Hettenheuvelweg 26. De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2024.

Op donderdag 23 juni vierde Certitudo Capital samen met gemeente Amsterdam en andere stakeholders de start van de bouw van Amstel NEXT. Dit gebeurde onder het genot van livemuziek, een hapje en een drankje. Directielid Tessa Kuiten en de nieuwe stadsdeelbestuurder van Amsterdam-Zuidoost Raoul White drukten samen op de ‘knop’ om de bouw ceremonieel in te luiden, waarna de band Derbystar Brass uit Amsterdam-Zuidoost begon te spelen.

Amstel NEXT

Amstel NEXT is een toekomstbestendig kantoorgebouw van in totaal 9.800 m². Certitudo Capital legt de lat hoog voor dit nieuwe, elegante gebouw in Amsterdam-Zuidoost. Met state-of-the-art architectuur, een focus op licht en ruimte, een flexibele indeling, een geavanceerd en zeer comfortabel klimaat- en ventilatiesysteem, een restaurant in de plint voor de hele buurt, meerdere groene dakterrassen en zowel een Energielabel A++++ als BREEAM-NL ‘Excellent’-certificering meet Amstel NEXT zich met Amsterdams meest prestigieuze kantoorgebouwen. Dit op een economische toplocatie en in een belangrijk werkgebied voor de metropoolregio Amsterdam. Op een steenworp afstand ligt straks het omvangrijke Hondsrugpark, dat volop ruimte gaat bieden voor de dagelijkse lunchwandeling, sport en ontspanning.

Lees hier het volledige nieuwsbericht.