Vanaf nu kun je je inschrijven voor een van de compacte stadsappartementen in Toren A1 van  SPOT Amsterdam. SPOT Amsterdam bestaat uit zeven energiezuinige en comfortabele woontorens met ook kantoren, winkels en horeca. Ideaal voor stadsmensen die alleen of samen, en met of zonder kinderen wonen. Toren A1 heeft maar liefst 31 verdiepingen. De eerste 10 City Apartments zijn nu in verkoop. Je kunt ook kiezen voor een van de comfortabele Grand Apartments of luxe Penthouses.

Compact stadsappartement
De stadsappartementen (ruim 46 m²) zijn gelegen in Toren A1. Deze imposante woontoren ligt direct aan het toekomstige Hondsrugpark. Wonen in een van de City Apartments betekent: wonen in het groen, met alle voorzieningen zoals OV, winkels, sport en cultuur om de hoek. De appartementen hebben een ruime woonkamer, badkamer, aparte slaapkamer, eigen berging en balkon en zijn gelegen op de 3e tot en met de 6e verdieping. De bouw is al gestart, oplevering van de appartementen is naar verwachting medio 2025.

Heb je interesse in een woning? Schrijf je dan in via de woningzoeker.

Open huis op zaterdag 19 november
Heb je interesse in een City Apartment of wil je meer weten over het aanbod Grand Apartments en Penthouses in SPOT? De makelaars vertellen je er graag over tijdens het open huis. Kom langs in het verkoopcentrum van SPOT. En bekijk in de showroom meteen de badkamer en alle meerwerkopties.
Wanneer? zaterdag 19 november van 10 tot 12 uur (aanmelden is niet nodig!)
Waar? Hogehilweg 3
De locatie is goed bereikbaar met bus en metro. Parkeerplek is er voldoende in P10, op 5 minuten lopen.