Ontdek BRISK: bijna energieneutraal wonen in Amsterdam Zuidoost!

270 woningen, kantoren, een buurtcentrum en een gezinshuis: dat is BRISK! Gelegen op de hoek van de Hondsrugweg en de Hettenheuvelweg, vlak bij metrostation Bullewijk en op loopafstand van station Bijlmer ArenA. Met een imposante woontoren van 70 meter hoog als middelpunt, biedt Brisk een mix van sociale huurwoningen, middeldure huurwoningen, koopappartementen en koopeengezinswoningen. Allemaal tussen de 50 en 70 vierkante meter groot, perfect voor diverse levensstijlen.

Wat maakt BRISK extra bijzonder? Bijna energieneutraal wonen! Regenwater wordt slim gebruikt, duurzame bronnen zorgen voor verwarming en koeling, en het dak is bedekt met zonnepanelen. Plus, een groen binnenhof creëert een gezellige plek voor ontmoetingen en veilig spelen voor kinderen, dichtbij de basisschool.

Benieuwd naar BRISK? De bouw is in volle gang en naar verwachting opent het haar deuren in het tweede kwartaal van 2025. Hou WoningNet in de gaten voor het aanbod!

Meer info? Bezoek https://www.briskamsterdam.nl/. De Alliantie verzorgt de verhuur, inschrijvingen starten naar verwachting eind 2024.