Hondsrugpark Cup 2024: Een sportief spektakel in Amsterdam-Zuidoost!

Op donderdag 27 juni 2024 staat er een bijzonder evenement op de agenda van Amsterdam-Zuidoost: de 4e editie van de Hondsrugpark Cup, georganiseerd door Stichting Hondsrugpark in samenwerking met Funtrax en ArenaFysio bij Zuidoost United. De Hondsrugpark Cup brengt bedrijven, bewoners, creatievelingen, gemeente, instanties en ondernemers samen voor een dag vol sportiviteit, plezier en ontmoetingen. Het is een geweldige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en de banden tussen verschillende gemeenschappen te versterken.

Alle belangrijke details voor dit evenement op een rijtje:

Naam: Hondsrugpark Cup 2024
Datum: 27 juni 2024
Tijd: Inloop vanaf 14:30, start Toernooi om 16:00
Locatie: Zuidoost United, Karspeldreef 505, 1102 BX Amsterdam

We nodigen teams uit om deel te nemen aan het toernooi. Een team bestaat uit 7 spelers, waarvan minstens één dame deel moet uitmaken. Dit draagt bij aan een inclusieve en diverse ervaring voor alle deelnemers.

Om alles in goede banen te leiden, worden teams verzocht zich vóór 1 juni 2024 te registreren. Voor registratie en verdere informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Ryan en Chiel via cup@hondsrugpark.nl.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Hondsrugpark Cup 2024 en samen een onvergetelijke dag te beleven, vol sportiviteit en samenzijn!