Voel jij de creatieve vibes van Amstel III al?

De transformatie is in volle gang: van kantoren tot inspirerende broedplaatsen, van bruisende initiatieven tot nieuwe hotspots in de straten. Het is van groot belang dat alles wat Amstel III te bieden heeft gemakkelijk te vinden is voor iedereen. Ben jij een creatieve ondernemer uit Amsterdam Zuidoost, met passie voor ontwerp en een hart voor de buurt? Dan is HOBU op zoek naar jou! Help mee bij het creëren en plaatsen van richtingaanwijzers én het ontwerpen van een kaart voor het levendige Amstel III-gebied.

Dit is jouw kans om een blijvende impact te maken op de manier waarop mensen dit bloeiende stukje Amsterdam ervaren. HOBU zoekt iemand die niet alleen de weg wijst, maar ook een verhaal kan vertellen door middel van zijn of haar ontwerpen.

Ben jij klaar om jouw creatieve stempel te drukken op Amstel III en dus ook op Hondsrugpark? Stuur dan een e-mail naar m.barsoum@sparksproduction.nl met als onderwerp ‘Interesse opdracht wegwijzen in Amstel III’ en vermeld waarom jij de perfecte match bent. Aanmelden kan tot vrijdag 8 maart 2024. Wie weet geeft jouw creatie binnenkort richting aan Zuidoost!