Eerste woningen Hondsrugpark nu in verhuur

Nieuws

Goed nieuws! Vanaf 21 januari zijn de eerste 274 woningen in Hondsrugpark in verhuur. Bekijk hier meer informatie en schrijf je in op een appartement in KARSP. 

De eerste toewijzingsronde loopt tot en met 1 februari a.s. Wil je kans maken? Schrijf je in via www.karsp.nl. Hier vind je naast alle informatie over de woningen ook een stapsgewijze uitleg over de inschrijfprocedure. Heb je je al ingeschreven op de website van KARSP? Dan heb je als het goed is vandaag de nieuwsbrief van KASRP ontvangen met meer informatie over de procedure.

Schrijf je snel en in wie weet geniet jij deze zomer al op jouw eigen balkon of terras van jouw uitzicht over de nieuwe stadswijk in wording Hondsrugpark!

 

Over KARSP
KARSP! bestaat uit twee torens van 70 en 50 meter hoog met in totaal 274 huurwoningen in zowel de sociale, middeldure en vrije huursector. In de woontorens bevinden zich enkele studio’s en twee- en driekamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren van circa 30 tot zo’n 80 vierkante meter, allemaal met een eigen buitenruimte. De huurprijs varieert van €760,- tot €1.450,- per maand. Op de begane grond van KARSP vind je straks kantoorruimtes voor kleine zelfstandigen, start-ups en pop-ups. Ook komen er parkeervoorzieningen en een fietsenstalling. Kijk voor meer informatie op de website van KARSP.