Zuidoost-bewoners als ambassadeurs van Hondsrugpark

Om Hondsrugpark nog meer te laten landen binnen Zuidoost is er de afgelopen periode hard gewerkt om de juiste mix van enthousiaste bewoners uit Zuidoost te selecteren om een jaarlang ambassadeur te worden voor deze nieuwe stadswijk.

Deze ambassadeurs zullen tot en met mei 2022 op hun unieke manier hun achterban op de hoogte houden over de ontwikkelingen in het nieuwste deel van Zuidoost. Dit zullen zij op verschillende manieren gaan doen. Denk aan het inzetten van hun eigen sociale mediakanalen, interviews in de verschillende lokale media, het aanwezig zijn op events van Hondsrugpark en de ambassadeursevents die in de zomer zullen gaan plaatsvinden.

Vanaf maandag 8 juni zal er gestart worden met de lanceringscampagne van de ambassadeurs waar er kennisgemaakt wordt met deze diverse en ambitieuze Zuidoost-bewoners die in de toekomst deel willen gaan uitmaken van Hondsrugpark, de nieuwste woonwijk in hun stadsdeel. Volg de activiteiten van de ambassadeurs via de officiële kanalen van Hondsrugpark.

Foto door Jeremy PaeschKevin Alejandra | 19 jaar | student sportopleiding en eigenaar urban kledingmerk Paid in Full.