Sarah wordt de eerste bewoner van Hondsrugpark

Young urban professional Sarah  (34) woont al 2 jaar met veel plezier in hartje Amsterdam Zuidoost. Ze won een jaar lang gratis wonen in Hondsrugpark. “Het is een geschenk uit de hemel.”

Een dagje uit op het FREEZONE Festival
“Vorig jaar september bezocht ik samen met mijn zus het FREEZONE Festival in Hondsrugpark om het stadsdeel en de mensen beter te leren kennen. Bij binnenkomst was er de mogelijkheid om mee te doen aan een give-awayactie, waarmee je een jaar lang gratis wonen in KARSP kon winnen. Ik vulde mijn gegevens in en verwachtte er eigenlijk helemaal niets van.”

“Al genietend van het festival wachtte ik die middag de uitslag af. Tot mijn grote verbazing werd mijn naam omgeroepen als winnares van deze bijzondere, onverwachte prijs! Ik was sprakeloos. Het enige wat ik kon doen was mijn zus aankijken en haar om bevestiging vragen dat ik echt 1 jaar gratis wonen in Hondsrugpark gewonnen had.”

Voor Sarah kwam de prijs als een geschenk uit de hemel. “Deze nieuwe woonkans biedt nieuwe perspectieven en kansen in mijn leven.”

Sarah krijgt naar verwachting begin 2022 de sleutel van haar nieuwe woning.