Livecast op 12 november | Amstel III bouwt

Amsterdam Zuidoost breidt het bestaande woongebied uit. Aan de kant van het spoor tussen de A10, A2 en A9 verandert de kantorenwijk de komende jaren in een levendige stadswijk waar je fijn kan wonen, werken en ontspannen. Amstel III. De bouw is gestart, de eerste woningen zijn al verhuurd, en de volgende bouwprojecten staan in de startblokken.

Afgelopen zomer trokken de eerste bewoners in hun woning van OurDomain East House bij station Holendrecht. Komend jaar worden er nog een 700-tal woningen opgeleverd, samen met een groene parkzone langs het spoor vol sport- en spelfaciliteiten, en een heringericht stationsplein Holendrecht. Bij metrostation Bullewijk is de bouw van KARSP in volle gang en begin volgend jaar start de bouw van SPOT.

Wil je weten hoe Amstel III zich de komende jaren verder ontwikkelt, welke woningen er worden gebouwd, wanneer je kunt inschrijven, wanneer alles klaar is? Kijk dan 12 november naar de online uitzending ‘Amstel III bouwt’ vanuit New Metropolis Zuidoost. De uitzending start om 20.30 uur en is georganiseerd door gemeente Amsterdam en ZO!City.

Tijdens de uitzending kun je vragen stellen en je mening geven over de ontwikkelingen in Amstel III. Via info@ZO!City.nl kun je hiervoor aanmelden. Je ontvangt dan een zoomlink waarmee je deel kunt nemen aan de uitzending. Wil je alleen toekijken, dan kan dat via de website van Pakhuis de Zwijger.

Bekijk voor meer informatie de flyer: ZOCITY – Amstel III bouwt – Livecast