Hondsrugpark sponsor van voetbalclub Zuidoost United

De nieuwe stadswijk biedt veel kansen voor nieuwe en huidige bewoners, maar hoe breng je deze twee groepen bij elkaar? Amsterdam-Zuidoost heeft veel maatschappelijke activiteiten waar bewoners elkaar ontmoeten. Een hiervan is de voetbalclub Zuidoost United.

United, de naam zegt het al. In het kader van ‘samen’ plaatsten Ebe Treffers, bestuurslid Stichting Hondsrugpark, en Donovan Hooghart, voorzitter Zuidoost United, vorig jaar hun handtekening onder een driejarige sponsordeal. Een prachtige samenwerking om de nieuwe stadswijk in Amsterdam-Zuidoost onder de aandacht te brengen bij een breder publiek in dit deel van Amsterdam.

Onthulling sponsorbord
Op woensdag 23 juni wordt de samenwerking tussen Hondsrugpark en Zuidoost United visueel bezegeld met de onthulling van een sponsorbord op het hoofdveld van de voetbalclub. De onthullingsceremonie wordt afgesloten met een voetbalpartij tussen leden van Stichting Hondsrugpark en spelers van Zuidoost United. Voor dit event wordt nog een officiële uitnodiging verstuurd, maar zet de datum alvast in je agenda. Samen bouwen we aan de toekomst van Zuidoost, met voetbal als katalysator!

https://www.zuidoostunited.nl/