Geslaagde rondleidingen door Hondsrugpark

Op 10 december wandelden twee enthousiaste groepen mee met de rondleiding langs de projecten en enkele highlights van Hondsrugpark. Een kort sfeerverslag.

Het is een regenachtige vrijdagmiddag klokslag 15.00 uur en een groep enthousiaste wandelaars staat, met een lekkere warme chocomel, klaar in lunchroom BijGein voor de eerste rondleiding van de middag door Hondsrugpark onder leiding van kwartiermaker Chiel Griffioen en  Hondsrugpark ambassadeur Tarek. De sfeer zit er goed in en de aanwezigen praten met elkaar over hun verwachtingen met betrekking tot de nieuwe stadswijk. De audiotour gaat van start en al snel begint het donker te worden waardoor de verlichting van de hoogwerker “All rise”, die op dezelfde dag entree maakt in het nieuwste deel van Amsterdam-Zuidoost, de omgeving een feestelijk tintje geeft. Om 16.30 uur komt de tweede groep wandelaars terug bij lunchroom BijGein waar er nog ruimte is voor vragen en een fotomoment in stijl op “All rise”.

Door het grote succes van de rondleidingen, organiseren we in 2022 een nieuwe reeks waaraan woningzoekers en ondernemers deel kunnen nemen.

——————————————————
De rondleidingen door Hondsrugpark is een idee van Mindset Media – Virgill Olvira & ZOGrace Creative Agency – Graziëlla Hunsel Rivero in samenwerking met Chiel Griffioen