Inschrijven voor een huurwoning in Hondsrugpark via Zuidoostwoont.nl

Ben je geïnteresseerd in een huurwoning in Hondsrugpark? Vanaf januari worden alle huurwoningen in Zuidoost aangeboden op hét nieuwe woonplatform Zuidoostwoont.nl. Hieronder lees je hoe je dit werkt. 

———————————————–

Ik  ben op zoek naar een nieuwe huurwoning in Amsterdam Zuidoost. Wat nu?

Verhuurders en de gemeente Amsterdam hebben de handen ineengeslagen om het vinden van een geschikte huurwoning in Zuidoost gemakkelijker te maken.

Zuidoostwoont.nl is een woonplatform waar de vraag naar betaalbare woonruimte en het aanbod van nieuwbouwwoningen in Amsterdam Zuidoost goed op elkaar worden afgestemd. Het gaat op het woonplatform om alle nieuwbouwwoningen: sociale huur, middeldure huur én vrije sector huur.

Wil je een woning vinden? Volg dan deze 5 stappen.

  1. Vind een geschikte huurwoning op zuidoostwoont.nl.
  2. Heb je een geschikte huurwoning gevonden? Laat weten dat je interesse hebt.
  3. De verhuurder checkt of deze woning nog vrij is en of je in aanmerking komt voor de woning (hiervoor moet je verschillende documenten aanleveren).
  4. Onderteken het huurcontract en je ontvangt de sleutel.
  5. Je kunt verhuizen.

In januari komen de eerste woningen online. Vanaf dat moment kun je je inschrijven. Dit zijn 274 woningen van KARSP, van 30 m2 tot 80 m2, alle met een balkon. We verwachten dat de woningen in juli 2022 worden opgeleverd.

Staat jouw woning er nog niet tussen? Geef dan op de site aan wat je woonwensen zijn. Zodra er een geschikte woning in de verhuur gaat, ontvang je automatisch een berichtje. Je vindt hier een overzicht van de toekomstige projecten.

Ben je nieuwsgierig? Kijk dan regelmatig op www.zuidoostwoont.nl of schijf je in voor de nieuwsbrief.